Sovelluksen tarkoitus

Lovewish-sovelluksella voit tehdä aloitteita, löytää uusia ideoita tai aloittaa keskustelun mieltymyksistäsi tai fantasioistasi. Sovelluksessa etsitään itselle mieluinen ehdotus, liitetään siihen halutessaan kuva ja lähetetään tämä viesti kumppanille.

Alkuvalinnat

Aina kun sovellus käynnistetään kysytään ensin, mitä tarkoitusta varten sovellusta tällä kertaa aiotaan käyttää. Tällä valitaan siis näytettävien ehdotusten tyyli.

Alkuvalintojen toisessa vaiheessa kysytään, mitä loveja halutaan selailla. Voit valita useita loveja selattavaksi, antaa sovelluksen valita puolestasi tai jatkaa edellisen kerran valinnoilla. Voit palata valintoihin myöhemmin joko yläpalkin tasopainikkeesta tai alapalkin suodatusvalinnoista.

Ehdotusten selaaminen

Saman loven ehdotuksia saa lisää selaamalla tekstistä oikealle ja puolestaan eri loven ehdotuksia selaamalla tekstistä vasemmalle. Painamalla ehdotuksen tekstiä, löydät ehdotuksen eri tyylit. Mahdollisia tyylejä, mitä ehdotuksella voi olla ovat: Kysy, Kerro, Ehdota, Rohkeampi, Ujompi, Riimi, Peli tai Leikki sekä Haaste.

Ehdotuksen muokkaaminen

Muokkauspainikkeesta voit vapaasti muokata haluamaasi ehdotusta ennen lähettämistä. Muokkaus painike löytyy ehdotuksen vasemmasta yläkulmasta. Voit aloittaa muokkauksen myös suoraan tyylivalinnoista.

Sydämien kerääminen

Lähettämällä viestin kumppanillesi, ansaitset Lovewish-sydämen. Keräämällä riittävästi sydämiä, pääset seuraavalle tasolle ja ansaitset avaimen. Voit lähettää viestejä kuinka usein haluat, mutta sydämiä voit ansaita vain yhden 8 tunnissa!

vpn_key lock

Avaimet ja niiden käyttö

Voit ansaita avaimia lähettämällä viestejä kumppanillesi tai ostamalla niitä kaupasta. Avaimilla voit avata uusia loveja käyttöösi. Vielä avaamattomat lovet tunnistat lukko-symboleista. Tiedät, että sinulla on käyttämättömiä avaimia, kun tasosi välkähtelee yläpalkissa.

Historia

Historia-näkymästä löydät selaushistorian ja lähetyshistorian.\nSelaushistoriassa listataan aikaisemmin selatut ehdotukset ja halutessaan valita niistä ehdotuksen painamalla ehdotuksen tekstiä. Tämä on hyödyllinen, jos vahingossa selaa mielenkiintoisen ehdotuksen ohi ja haluaa palata siihen myöhemmin.\nLähetyshistoriasta voi selata aikaisemmin lähetettyjä viestejä ja halutessaan valita saman viestin uudelleen lähetettäväksi. Valitusta ehdotuksesta voi halutessaan vaihtaa tekstin tai kuvan.

Kuvan liittäminen

Viestiin voi halutessaan liittää kuvan, joko galleriasta tai ottamalla uuden kuvan kamera-painikkeella. Sovellus tarjoaa kuvaideoita, joista voi löytää ideoita liitettävään kuvaan. Kuvaideoita voi selata samaan tapaan kuin ehdotuksia.

Kuva on rajattava neliön muotoiseksi ja tämä on hyvä huomioida. Joskus kamerasovelluksesta voi vaihtaa kuvasuhteen jo kuvausvaiheessa. Joissakin kamera-sovelluksissa voi hyödyntää erilaisia filttereitä, mutta vaihtoehtoisesti kuvan voi ottaa ja muokata sovelluksen ulkopuolella ja liittää tallennetun kuvan galleriasta Lovewish-viestiin.

Teeman vaihtaminen

Kuvaan liitetään teema-kehys. Teema-kehystä voi selata teema-painikkeella. Teema-kehyksen voi poistaa käytöstä painamalla niin kauan teema-painiketta, että se häviää näkyvistä. Jos haluaa korostaa teema-kehykstä, voi liitettävän kuvan ottaa mustavalkoisena.

Viestin lähettäminen

Viestin lähettäminen onnistuu alapalkin keskellä olevasta lähetyspainikkeesta. Lähetyspainike avaa listauksen, josta voi valita sovelluksen, jolla viestin haluaa kumppanilleen lähettää. Jos viestiin ei ole valinnut kuvaa, se lähetetään valitulla teema-kehyksellä tai ilman.

Suodatusasetukset

Ehdotuksia ja kuvaideoita voi suodattaa ja tyylien oletusvalinnan määrittää suodatus-näkymässä. Useimmissa ehdotuksissa on 8 erilaista tyyliä. Voit valita tyylin alkuvalinnoissa tietyksi tai satunnaiseksi ja muokata sitä myöhemmin suodatusasetuksissa.

Lovet voivat olla joko valittuina, tyhjinä ja merkattu roskakorilla. Valittujen lovejen joukosta käyttäjälle tarjotaan ehdotuksia. Ehdotus voi liittyä toissijaisesti myös tyhjäksi merkattuun loveen, mutta ei koskaan roskakori-kuvakkeella merkattuun loveen. Käyttäjä voi siis merkata roskakori-kuvakkeella kaikki sellaiset lovet joihin liittyviä ehdotuksia ei ehdottomasti halua nähdä ja jos haluaa selata vain jotain tiettyjä loveja, niin jättää ne valituiksi ja loput tyhjiksi. Kuvaidea-kategorioille suodatus toimii vastaavasti. Lukittuja loveja ei voi asettaa valituiksi. Lukituksen voi poistaa yläpalkin tasopainikkeen kautta.

Profiilin muokkaus

Asetus-näkymästä voi muokata profiilia, katsoa lähetysaktiivisuus-tietoja tai tarkistaa montako avainta sinulla on käytettävänäsi. Sukupuolivalintoja ja rohkeusarvoa käytetään paremmin soveltuvien ehdotusten ja kuvaideoiden tarjoamiseksi ehdotusten selauksessa.